Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
04.07.2018

Запрошуємо на демопоказ: трактор ХТЗ + посівний комплекс Turbosem

хтз.jpg

10 липня в агропідприємстві ПрАТ «Агро-Союз» відбудеться демонстраційний показ сільгосптехніки від найвідоміших українських виробників. Гостям заходу покажуть новий трактор ХТЗ Т-243К.20 із посівним комплексом Turbosem II 19-60: цей ефективний тандем сіятиме суміш покривних культур (сидератів) після збирання пшениці.


Трактор Т-243К.20 - модернізована версія легендарного Т-150 від Харківського тракторного заводу потужністю 250 к.с. ХТЗ модифікував трансмісію, гідравліку та навісну систему для ефективного агрегатування трактора із сучасними сільгоспрудами.

Turbos =Посівний комплекс Turbosem – флагман лінійки посівної техніки під брендом Агро-Союз. Цей комплекс, призначений насамперед для No-Till та мінімальної технології, оснащений монодисковими сошниками. Кожен сошник точно копіює рельєф ґрунту та забезпечує рівномірний, якісний посів. При цьому не має значення, за яким попередником сіють культури – Turbosem розрізає будь-які пожнивні залишки.

А найприємніше – і трактор ХТЗ, і наш посівний комплекс входять до переліку техніки, 25-40% вартості якої компенсується державою!

Приїжджайте на демопоказ – побачите та почуєте багато цікавого про техніку, покривні культури та агротехнології від наших досвідчених менеджерів та агрономів!

Захід відбудеться 10 липня у с.Майське, Синельниківський район Дніпропетровської області (початок о 12.00).

Чекаємо на Вас!


За додатковою інформацією звертайтесь: (050) 421-50-56, Андрію.

Повернутися до списку