Докладніше про підприємство

18.09.2018

Підвищіть ефективність внесення добрив!

Як заощадити на внесенні добрив, але не на шкоду врожайності? "Союз-Спецтехніка" пропонує власну розробку - пневматичну систему, яка дозволяє вносити добрива одночасно з основним обробітком ґрунту на глибину від 3 до 28 см в один або два горизонти.

Практичним шляхом доведено: впровадивши одночасне внесення добрив з глибокою культивацією, можна гарантовано економити на добривах (витрата в 4 рази менша!). За даними компанії Westco (США), стрічкове внесення фосфату в нормі 20 кг/га в міжряддя ефективності дорівнює розкиданню добрива в нормі 80 кг/га з подальшим закладенням в грунт.

Пропонована система дозволяє не тільки економити на добривах, а й отримувати більш високу врожайність! Адресне розташування калійних і фосфорних добрив у горизонті ґрунту до 12-18 см (восени) та азотних добрив на глибині 4-6 см (навесні) - найефективніше для кореневої системи рослин, що розвиваються!

Ми пропонуємо пневматичну систему внесення добрив як у тандемі з культиватором "Агро-Союз АСК", так і окремо - можемо встановити на будь-який причіпний агрегат для глибокого обробітку ґрунту (шириною захвату від 4 м).

Докладніше за телефоном: +38(050)421-50-56.

На фото - система внесення добрив, встановлена на різних агрегатах.

система внесения удобрений

культиватор-аск-внесение-удобр.JPG