Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
23.11.2018

Українські аграрії рекомендують сівалку Turbosem

Сергей Суровый
Сергій Суровий, співзасновник ПСП «Едельвейс 2» (Дніпропетровська обл.), рекомендує аграріям посівний комплекс Turbosem виробництва "Союз-Спецтехніка".

«Наше підприємство обробляє близько 1000 га землі. 2 роки тому волею доль став агрономом у своєму підприємстві (не маючи профільної освіти), т.к. мене як власника категорично не влаштовувала робота «професійного» агронома. з його прагненням отримати середній результат, тобто, по суті, уникнути відповідальності.

Націлений на максимум і надихнувшись переходом на ресурсозберігаючу технологію No-Till, я почав придивлятися до відповідної посівної техніки. У господарстві була 9-метрова механічна зернова сівалка Great Plains, яка не справлялася з усіма поставленими завданнями. Використовували і наймані сівалки – John Deere та Horsch, але вони, на мій погляд, не зовсім підходять для технології No-Till, та й ціна на них висока.

Цього року побачив на Facebook опис комплексу Turbosem, дізнався, що ця сівалка успішно працює у господарстві відомого «ноу-тилера» Михайла Драганчука, і крім того, ціна на нього доступна (ще й із частковою компенсацією держави). Вирішив придбати 12-метровий посівний комплекс Turbosem.

Turbosem повністю відпрацював осінню посівну, і не тільки в моєму господарстві, але ще й у трьох підприємствах партнерів, засіявши сумарно 1700 га. Брали сівалку як універсальну для всіх культур та для будь-якої технології (в інших підприємствах є і «мінімалка», і «класика»), сіяли ріпак, пшеницю, ячмінь та тритикале.

Дуже задоволений роботою та якістю посіву Turbosem (результат добре видно на фото). За день (тракторист працював за одну зміну) встигали засіяти 60-70 га. Наступного року плануємо засіяти комплексом Turbosem площу більшу – близько 2000 га, і додати ще культури у сівозміну (люцерну, льон, гірчицю, сорго, соняшник).

Вибрав Turbosem як універсальну сівалку для різних культур, і вона повністю виправдала очікування! Це якісний посівний комплекс за прийнятною ціною. Якщо погода не підведе, матимемо гарний урожай!

Вважаю, що ця сівалка відмінно підійде і для просунутих, і для «ноу-тилерів» - вона дозволить усунути похибки в передпосівній обробці (якщо такі є). Ну і на полях із класикою та мінімалкою вона теж показала себе дуже добре!».



Пропонуємо фотозвіт з полів Сергія Сурового.

Поля С.Сурового

Сергей Суровый - рапс

Поля С.Сурового

Поля С.Сурового

Поля С.Сурового

Turbosem - Днепропетровская область

Повернутися до списку