Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
12.02.2019

Нове місце зустрічі "ноутилерів"

"Лабораторія No-Till" - це головна подія 2019 року для аграріїв, які прагнуть підвищити ефективність бізнесу та покращити свій ґрунт.

Організатор заходу - давній друг, клієнт та партнер "Союз-Спецтехніка", український фермер Михайло Драганчук, який понад 12 років вивчає та застосовує технологію No-Till, веде популярний Youtube-канал для сільгоспвиробників.

Учасників чекає насичена 2-денна програма, лише найцікавіші доповіді від аграріїв-практиків та науковців, панельні дискусії з актуальних тем та спілкування у колі однодумців!

Заявки на участь подали 300 аграріїв з 11 країн - Аргентини, Болгарії, України, Білорусі, Росії, Казахстану, Киргизстану, Латвії, Литви, Вірменії, Молдови.

У конференції візьмуть участь і наші експерти. Едуард Романьков розповість про ґрунт як систему, в якій зароджується життя, а Олена Дудкіна – про те, як активність біоти у ґрунті впливає на врожайність культур.

У рамках заходу відбудеться панельна дискусія: «Якій конструкції висівний сошник вибрати для No-till сівалки?». Едуард Романьков представить монодиск, а учасники з України, Аргентини та Німеччини розкажуть про інші технічні системи.

Окрім сесійної зали, в ході конференції буде проведено виставку, де можна буде ознайомитися із сучасними технічними та технологічними рішеннями. "Союз-Спецтехніка" представить моделі сошників найбільш затребуваних посівних агрегатівдля No-Till - Turbosem и Cross Slot, менеджеры предприятия расскажут о полной линейке техники и ее особенностях.


Повернутися до списку