Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
01.08.2019

Запрошуємо на семінар з No-Till

Едуард Романьков21-22 серпня у с.Майське Дніпропетровської області пройде великий семінар-практикум з технології No-Till. Його тема - "Збирання врожаю в системі No-Till - фундамент майбутнього врожаю". Семінар буде цікавим як новачкам, так і просунутим ноутилерам. Якщо Ви хочете підвищити ефективність рослинництва, отримувати стабільні врожаї та покращити ґрунти – приїжджайте до нас на навчання!

Пройшло більше 2 місяців з моменту проведення міжнародної конференції "Лабораторія No-Till: польова практика". Вона пройшла на дуже високому рівні, але через щільний графік багато технологічних питань залишилися нерозкритими.

Відповідаючи на цей запит, наші партнери - "Агро-Союз Проекти" оголосили про проведення семінару-практикуму.

Спікерами заходу стануть ноутилери-практики, які мають багаторічний досвід впровадження ресурсозберігаючих технологій.

Вадим Дробітько, голова ФГ "Аркадія" із Миколаївської області, практикує No-Till 9 років. У своєму посушливому регіоні він отримує чудові результати на No-Till. У сівозміні "Аркадії" - 9 культур, від традиційної пшениці до нуту.

Андрій Усов, керівник КФГ "Анастасія" із Дніпропетровської області, 8 років тому відмовився від оранки своїх полів. Він проводить найцікавіші експерименти і не застосовує у господарстві фунгіциди та пестициди вже 15 років!

Едуард Романьков, Олена Дудкіна, Роман Омельченко близько 20 років займаються вивченням та впровадженням ресурсозберігаючих технологій, виступають на міжнародних конференціях та реалізують агропроекти "під ключ" у багатьох країнах світу – від України до Болгарії.

Учасників семінару-практикуму очікують як теоретичні, так і польові заняття (у ПрАТ "Агро-Союз" та КФГ "Анастасія").

Записуйтесь вже зараз - кількість місць обмежена!





Повернутися до списку