Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
27.02.2020

No-Till у Румунії

У "Союз-Спецтехніка" з'явився новий дилер у Європі – румунська компанія ETUFARM. Це один із найбільших постачальників техніки та обладнання для сільського господарства, працює на ринку понад 15 років.

Чому саме Румунія? Ми відзначаємо великий інтерес до ресурсозберігаючих технологій у цій країні. Багато регіонів Румунії відчувають нестачу вологи (клімат та ґрунти нагадують південь України), актуальні питання відновлення родючості ґрунту та скорочення витрат.

Директор ETUFARM Володимир Бобошко відвідав завод «Союз-Спецтехніка» у Дніпрі для проведення переговорів та укладання контрактів.

На сьогодні досягнуто домовленості про спільну участь в аграрній виставці в Румунії (квітень 2020 р.) та включення ресурсозберігаючої техніки «Союз-Спецтехніка» до лінійки продукції, що представляється ETUFARM на румунському ринку. Особливий інтерес наші нові партнери виявили до посівних комплексів Turbosem та MD (для технології No-Till), а також логістичної. техніці – накопичувача-перевантажувача UW 200, аналогів якого в Румунії немає.

ETUFARM планує не тільки продавати нашу техніку, а й комплексно просувати технологію No-Till у країні. Так, румунські партнери законтрактували велику партію сумішей покривних культур, підібрану фахівцями "Агро-Союз Проекти" індивідуально під ґрунтово-кліматичні умови замовників. Покривні культури – важливий елемент у системі No-Till, застосовуються для відновлення родючості, розущільнення ґрунту, збереження вологи, мінімізації внесених добрив, боротьби з бур'янами тощо.

Володимир Бобошко на заводі Союз-Спецтехніка

Повернутися до списку