Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
14.06.2021

Новинки на АГРО-2021

Холдинг «Агро-Союз» взяв участь у міжнародній виставці «АГРО-2021», представивши лінійку ресурсозберігаючої техніки власного виробництва та партнерів.


Так, на стенді нашої компанії була представлена довгоочікувана новинка - маленька No-till сівалка з монодисковими сошниками MD 19-20. Сівалка шириною 3.8 м агрегатується з трактором від 100 к.с. і стане дуже актуальним придбанням для невеликих фермерських господарств, які практикують нульову чи мінімальну обробіток ґрунту.
Ще одним представленим на стенді агрегатом став Turbosem - флагман продажу техніки Агро-Союзу, який ми поставляємо до 8 країн Європи та СНД. Універсальна сівалка для зернових, дрібнонасінних та бобових, розроблена в першу чергу для прямого посіву, але також добре підходить для посіву при мінімальному обробітку ґрунту. На виставці був представлений агрегат шириною захоплення 7,6 м у найповнішій комплектації.

Турбосем

Скажемо чесно - наші менеджери навіть не встигали пообідати усі дні роботи виставки. Натомість проконсультували десятки охочих придбати ефективну техніку для свого господарства.
Також на виставці працювали агрономи-технологи Агро-Союзу, які мають 20 років досвіду роботи з ресурсозберігаючих технологій. При переході на No-Till дуже важливо враховувати досвід колег, щоб уникнути багатьох помилок. Тож так цінуються консультації наших спеціалістів.


Під час АГРО-2021 на стенді «Агро-Союзу» було проведено безліч переговорів, укладено нові контракти з клієнтами та дилерами. З цього року техніку Агро-Союз у Болгарії представлятиме новий партнер – компанія АНІМЕКС. Це один із найбільших болгарських постачальників техніки і, до речі, майже ровесник Агро-Союзу – компанія розпочала діяльність у 1993 році з постачання запчастин. Як і ми. Що нас найбільше захоплює у підході АНІМЕКС до роботи з клієнтами? Ця компанія не просто продає "залізо", а прагне вникнути в суть технологічних процесів у сільському господарстві та надати фермеру саме ті інструменти, які будуть найбільш ефективними. У Болгарії з 2017 року вже працює кілька посівних комплексів Turbosem від Агро-Союзу, реалізуються комплексні проекти щодо впровадження ресурсозберігаючої технології No-Till.

Повернутися до списку