Докладніше про підприємство

30.08.2021

Turbosem на Битві агротитанів

26-27 серпня під Полтавою пройшла масштабна виставка-демонстрація "Битва агротитанів-2021". У с.Ланна Карлівського району зібралися сотні виробників техніки та МТР, щоб продемонструвати сучасні технічні та технологічні рішення для сільського господарства.

Стенд Агро-Союзу став одним із найбільш відвідуваних на виставці "Битва агротитанів". Ми представили посівний комплекс Turbosem із модернізованим сошником – ця техніка вже завоювала довіру у 8 країнах світу.

Що не дивно - сівалка дозволяє висівати всі види зернових, дрібнонасіннєвих і бобових культур, забезпечує рівномірні дружні сходи, відмінну врожайність і в той же час максимально дбайливо ставиться до ґрунту, відновлюючи природну родючість. Дедалі більше фермерів переходять на ресурсозберігаючі технології і техніка від Агро-Союзу ефективно допомагає в цьому!

"Битва Агротитанів" виявилася дуже продуктивною для нашого підприємства - прямо на стенді було укладено кілька контрактів на постачання ресурсозберігаючої посівної техніки.

20210827_133310.jpg

Агро-Союз на Битве агротитанов