Докладніше про підприємство

02.10.2021

Новинка – 3-метрова сівалка Turbosem для No-till!

Агро-Союз випустив довгоочікувану новинку - монодискову No-Till сівалку Turbosem 19-32 (шириною захвату 3 м). Один із таких посівних комплексів вже успішно пройшов польові випробування у Болгарії.

Агро-Союз не тільки провів демопосіви ресурсозберігаючою технікою, а й провів майстер-клас з технології No-till для болгарських фермерів. Коли Агро-Союз починав займатися ресурсозберігаючими технологіями 20 років тому, інформацію доводилося збирати буквально по крихтах у закордонних господарствах. Зараз наша команда із задоволенням ділиться досвідом із колегами з інших країн та регіонів!

Докладніше про нашу новинку – сівалку Turbosem 19-32.

Всі переваги монодискового агрегату тепер реалізовані у компактній сівалці. Необхідне тягове зусилля – від 100 к.с.

16 монодискових сошників встановлені на системі паралелограма та забезпечують якісний посів зернових, бобових, дрібнонасінних, олійних культур за технологією No-Till, а також при мінімальному обробітку ґрунту. Монодиск мінімально порушує ґрунтовий покрив, а копіювання ґрунту кожним сошником дозволяє закладати насіння чітко на задану глибину.

Місткість бункера в базовій комплектації - 5700 л.

Вже приймаємо замовлення на техніку до весняної посівної-2022!

Консультації та замовлення техніки "Агро-Союз" за тел.:

+38-050-421-50-56 – для дзвінків з України;

+38-097-656-52-82 - для дзвінків з Європи та інших країн.

Turbosem 3m

Romankov Eduard