Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
21.08.2017

Turbosem – ефективне рішення для прямого посіву

Все більше сільгоспвиробників звертають увагу на технологію прямого посіву. Вона дозволяє значно підвищити рентабельність сільгоспвиробництва. за рахунок скорочення парку техніки, витрат на ПММ, запчастини та трудовитрат, а також допомагає ефективно використовувати запаси вологи у ґрунті, відновлювати родючість, сприяючи подальшому підвищенню врожайності. Вплив природних факторів, що обмежують ефективність рослинництва у традиційній технології, при прямому посіві суттєво зменшується. Звичайно, у даній технології є свої проблеми та обмеження, проте вони вирішуються досвідченими сільгоспвиробниками.

Якщо ви вирішили – «прямому посіву бути!» - і справа за технікою, яка допоможе реалізувати всі переваги технології, пропонуємо звернути увагу на посівні комплекси під брендом "Агро-Союз".
TurbosemНа ринку представлені і найкращі зарубіжні зразки сівалок для No-Till, та розробки вітчизняних виробників. У першому випадку ціна "кусається", у другому - нерідко підводить якість. Отже, потрібно знайти оптимальне співвідношення ціни та якості.
Саме такі посівні комплекси пропонує український виробник ТОВ «Союз-Спецтехніка». Техніка під брендом «Агро-Союз» понад 10 років успішно працює у агрогосподарствах України, Росії, Казахстану та інших країн.
Одна з найактуальніших моделей, пропонованих виробником - посівний комплекс "Turbosem". Це пневматичний універсальний агрегат для прямого посіву, оснащений монодисковим сошником, що точно копіює рельєф ґрунту. Пропонуються два види сівалок цієї серії: широкозахопні посівні комплекси Turbosem II (шириною 11,4 м та 9,12 м) та компактні посівні комплекси Turbosem (6 м та 7,63 м).

Переваги посівного комплексу "Turbosem"

1. Мінімально порушує поверхню ґрунту. Дисковий сошник робить мінімальний V-подібний розріз, спеціальний притискний пристрій щільно укладає насіння в грунт, а завершують процес сівби колеса, що прикочують, що закривають борозну. Запитаємо у досвідченого агронома - що ми отримуємо у результаті?

- Зменшення випаровування продуктивної вологи з поверхні ґрунту;

- Немає активного проростання бур'янів;

- Швидке та дружне проростання насіння.

2. Особлива конструкція сошника - закріплення його на раму паралелограмною системою - дозволяє підтримувати перпендикулярність по відношенню до ґрунту, таким чином, притискний анкер працює завжди під кутом 90 градусів, не змінюючи положення укладання насіння та добрива. Завдяки цьому відбувається дружне проростання насіння, і подальший розвиток рослин (понад 85%) йде в одній фазі. Це значно підвищує ефективність застосування ЗЗР та добрив.

3. Дисковий сошник Turbosem відмінно розрізає пожнивні залишки, які відіграють величезну роль у технології прямого посіву. На поверхні ґрунту формується захисний шар, що протистоїть водній та вітровій ерозії, що зберігає вологу, що перешкоджає зростанню бур'янів. Крім того, шар пожнивних залишків є базисом для відновлення родючості та підвищення врожайності.

4. Універсальність – Turbosem може сіяти будь-які види насіння, аж до дрібнонасіннєвого, і робить це дуже якісно! Крім того, одночасно з посівом вносить добрива.

Посівний комплекс «Turbosem» відрізняється високою продуктивністю, простотою та зручністю в експлуатації. Не поступаючись за якістю багатьом зарубіжним зразкам, ця сівалка пропонується за доступною для українських сільгоспвиробників ціною.

«Turbosem» – найкращий вибір для підприємств, де поряд із традиційною технологією вирощування сільгоспкультур впроваджується технологія Mini-till та No-Till.

Підвищіть ефективність бізнесу з нашою технікою!



Повернутися до списку