Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
14.09.2017

Болгарські аграрії переходять на No-Till із українськими сівалками

turbosem_bulgaria
No-Till для Болгарії – ще практично терра інкогніту. 4 роки тому на ресурсозберігаючі технології одним із перших перейшло підприємство «Агрімат БГ» (керівник – Олександр Кітєв), а тепер до них приєднуються й інші болгарські аграрії.

В околицях курортної Варни є маленьке село Аврен. Тут працює сільгосппідприємство «Полігрейн БГ», господар – Пламен Ніколов. Обробляє 1800 га.

Раніше в господарстві працювали за традиційною технологією, але вирішили повністю перейти на нульову технологію. Переворот у свідомості Пламена Ніколова відбувся після участі у конференції з No-Till, що відбулася в Болгарії у березні 2017 року, та відвідування заводу «Союз-Спецтехніка».

Цього літа Пламен Ніколов придбав монодисковий посівний комплекс «Turbosem» виробництва «Союз-Спецтехніка» і зараз розпродає свої плуги та культиватори. Отже, налаштований цілком серйозно!



turbo =На фото - сівба озимого ріпаку (посів після збирання пшениці), 6-7 вересня. Перші враження від роботи сівалки – добрі. Район страждає від посухи – на полях господарства вже 2 місяці не було опадів. Однак сівалка Turbosem чудово впоралася із сівбою у дуже суху землю. Продуктивність та швидкість – відмінні. Пламен Ніколов відзначив ще одну перевагу посівного комплексу – зручні та легкі налаштування.

Бажаємо нашим болгарським колегам удачі та високих урожаїв!




Повернутися до списку