Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
28.09.2017

Ангари для зберігання врожаю, техніки та не тільки!

ангары тентовые
Одна з найбільших статей витрат у бізнесі – будівництво капітальних споруд. І в сільському господарстві теж без них ніяк не обійдешся – треба зберігати зерно, добрива, вкривати дорогу техніку від дощу, вітру та снігу. А будувати склади довго та дорого. Компанія «Союз-Спецтехніка» пропонує альтернативу капітальним спорудам – швидкомонтовані ангарні конструкції з тентовим покриттям. Ангари під брендом «Агро-Союз» вже близько 20 років успішно використовуються в Україні, Казахстані та країнах Європи.



Ширина тентових ангарів, залежно від потреб замовника, варіюється від 9 до 32 м, довжина може бути будь-яка.


ангари тентовікаркас, виконаний з товстостінного металу товщиною від 5 мм. Основа для ангарів шириною 9 і 12 м - каркас із гнутих труб з поздовжніми та поперечними з'єднаннями, для ангарів шириною 17 м, 22 м, 32 м - ферми висотою від 600 до 900 м. Дані конструктиви розраховані з урахуванням запасу міцності для всіх регіонів України та здатні витримувати пікові вітрові та снігові навантаження.

Терміни зведення вражають – замість довгих місяців (у капітальному будівництві) для спорудження ангарної конструкції потрібно всього від 3 до 30 днів! Примітно, що підготовка під фундамент максимально спрощена (за рахунок малої ваги каркасу).

ангар тентовийНе потрібні дозвільні документи. Це потішить усіх, хто будь-коли стикався з будівництвом і паперовою тяганиною, пов'язаною з оформленням та введенням в експлуатацію різних будівель.

Металоконструкції ангарів від «Агро-Союзу» не схильні до корозії, т.к. труби під час виробництва піддаються гарячій оцинковці, а великих ангарах - грунтуються і фарбуються (матеріали і технології Lankwitzer Lackfabrik GmbH).





зміст width=Дані ангари ідеально підходять для утримання різних видів тварин. З практики «Агро-Союзу» та наших постійних клієнтів це:

- зміст ВРХ;

- свинарство (відгодівля);

- вівчарство;

-страусівництво;

- пташники та ін.



монтаж ангару Тент на ангарах від «Агро-Союзу»:

- зроблений з високоякісного надміцного поліпропілену (Канада);

- пропускає до 70% світла, що дозволяє використовувати природний режим освітлення, що дуже зручно, наприклад, під час проведення поточних ремонтів техніки;

- вогнестійкий, не підтримує горіння;

- 100% стійкий до конденсату;

- нетоксичний;

- не покривається пліснявою і не має запаху;

- витримує широкий діапазон температур від мінус 60°С до плюс 70°С. Випробовано у різних кліматичних умовах – від півдня України до півночі Казахстану.

До речі, будь-яку ангарну конструкцію можна утеплити!

І, нарешті, тентовий ангар «Агро-Союз» - це не витрати, а інвестиції! Адже ангарну споруду можна легко демонтувати і перевезти в інше місце або продати, якщо в ньому вже немає потреби. Міцність конструкції не втрачається навіть при багаторазових переміщеннях.

«Союз-Спецтехніка» надає послуги з шеф-монтажу ангарів.



Докладна інформація за тел.: +38(050)421-50-56

Повернутися до списку