Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
26.01.2018

Обмін досвідом – одна із складових успіху в агробізнесі

У січні «Союз-Спецтехніка» відвідав наш колега та клієнт Михайло Драганчук – успішний український фермер, популярний Інтернет-блогер за технологією No-Till. Михайло знайомий із нами понад 10 років, є постійним учасником міжнародних конференцій з технології No-Till, і цього разу приїхав для обміну досвідом. Адже в сучасному агробізнесі найцінніше – постійне отримання та обмін новою інформацією.

драганчук-3.jpg

У парку техніки підприємства – кілька сівалок, у тому числі посівні комплекси від «Агро-Союзу» - анкерна сівалка ATD та монодискова Turbosem.

Нещодавно Михайло Драганчук у тандемі з «Агро-Союз Проекти» розпочав освоєння дуже цікавої теми – застосування у сівозміні покривних культур, які покращують здоров'я ґрунту, природним шляхом відновлюють його родючість без надмірного застосування добрив, допомагають боротися з ущільненням ґрунту та бур'янами. Так, завдяки введенню в сівозміну покривних культур «Агро-Союзу» вдалося значно скоротити обсяги внесення фосфорних та азотних добрив.

Драганчук і Дудкіна. 250

Михайло Драганчук та команда «Агро-Союзу» обмінялися досвідом впровадження інновацій у своїх агропідприємствах та обговорили напрямки подальшої співпраці.

Михайло взяв інтерв'ю у агрономів-технологів «Агро-Союз Проекти», де вони розповіли про свої досягнення та помилки в рослинництві, досліди щодо збільшення врожайності пшениці та застосування покривних культур , поділилися секретами ефективного внесення добрив.


Інтерес до порушених тем серед аграріїв СНД дуже високий – відеоінтерв'ю з експертами «Агро-Союз Проекти» на Youtube-каналі Михайла Драганчука набрали вже понад 10000 переглядів.





Повернутися до списку